UNIHANDLE HARDWARE Zúčastňuje sa kantonského veľtrhu

132. čínsky veľtrh dovozu a vývozu UNIHANDLE HARDWARE bol silný.
Je tu 132. čínsky veľtrh dovozu a vývozu, na ktorom sa stretnú stovky priemyselných gigantov a známych značiek.
HARDWARE UNIHANDLE má v oblasti A pavilón s rozlohou 60 metrov štvorcových, ktorý je postavený v jednoduchom, ale nie jednoduchom štýle, aby spĺňal emocionálne a racionálne potreby priestorového prostredia, aby vyzdvihol eleganciu a luxus produktov a zvýšil celkový dojem. image podniku a značky.
Počas 4-dňového veľtrhu od 15. októbra do 19. októbra sa vďaka neustálemu úsiliu všetkých kolegov z UNIHANDLE HARDWARE vytvorilo takmer 100 obchodných objednávok zákazníkov a úroda bola oveľa vyššia, ako sa očakávalo.
Gratulujeme k úspechu 132. veľtrhu dovozu a vývozu v Číne!Gratulujeme UNIHANDLE HARDWARE k skvelej úrode!
Všetky nové produkty vystavené v prvej polovici roku 2022 nielen obohacujú existujúce produkty
Reťaz, ale tiež výrazne zvyšuje komplexnú konkurencieschopnosť produktov, nové produkty, jedinečné spracovanie, vynikajúcu technológiu,
Jednohlasné uznanie a chvála nových a starých zákazníkov na scénu.
Na tomto veľtrhu aktívne spolupracujú všetci pracovníci firmy na príprave nápadov a podnetov, s ktorými aktívne spolupracujú všetky oddelenia
Úsilie ukazuje dobrý tímový duch zamestnancov UNIHANDLE HARDWARE.
Pán Young, vedúci oddelenia zahraničného obchodu spoločnosti, povedal, že UNIHANDLE HARDWARE vykonala niekoľko online odborných aktivít, ako je uvádzanie nových produktov, hodnotenie komodít a vonkajšie živé vysielanie počas veľtrhu, výsledkom čoho je množstvo zamýšľaných objednávok.Môže pomôcť propagovať presné dohadovanie medzi vystavovateľmi a kupujúcimi, zlepšiť efektivitu obchodu, vyvinúť nové predajné kanály a preskúmať nové medzinárodné trhy.
Sme presvedčení, že UNIHANDLE HARDWARE dosiahne nové výšiny pod múdrym vedením našich firemných lídrov a s vytrvalým úsilím nášho tímu.Buďte skvelí aj naďalej!

novinky3


Čas odoslania: Feb-09-2023